lördag 15 oktober 2011

Skidspåret!

Tänkte skriva lite om vad som händer i det dolda!

Just nu jobbas det på skidspåret i form av röjning och inte minst att ta bort gamla stubbar. Med spade, ordentliga stövlar och en motorsåg med gammal kedja så börjar spåret att se riktigt fint ut vilket bådar för ett kanonspår i vinter. Det finns förhoppningar om att vi ska kunna dra skate även i skogen i alla fall ibland, det kommer fortfarande att vara fokus på klassisk skidåkning på skogsspåret.

Det jobbas en del andra frågor i styrelsen och vi slipar på lite aktiviteter till vintern/våren. Har ni förslag eller ännu hellre vill genomföra någon aktivitet är det bara att höra av sig och sedan köra! Vi är glada för det år som gått med en hel del lyckade aktiviteter som: Skiddagar med grillning och samkväm, skidskyttetävlingen, Balberget, prova på skytte, cykelutflykt till energicentrum, byathlon, springskytte, medlemsdagen och inte minst senaste aktiviteten oktoberrundan :-)

Ett stort tack till alla som gjort våra aktiviteter så trevliga inte minst genom att bara vara med och må gott!

Nu ser vi fram emot vintern och främst skidåkningen och hoppas på en fin snörik vinter där så många som möjligt hittar ut till de fina spår vi brukar få till.

Vänligen Styrelsen genom Johan Bålhammar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar