fredag 7 februari 2020

Lite föreningsinformation och aktiviteter.

Vi är nu inne på ett nytt år och styrelsen smider på aktiviteter för den närmsta tiden. Det har varit lite magert med det vita guldet men fullt tillräckligt för spårdragning ute på golfbanan sedan strax innan jul. Spåret är öppet för alla och spårstatus hittar ni alltid uppe till höger här på sidan.

Direkt efter nyår drog "Nyårslöftes-löpning" igång. Varje måndag och onsdag har ett 10-tal träffats och gemensamt sprungit en överenskommen sträcka. Målet är att kunna springa 5 km framåt våren.
Jag har inte själv fysiskt deltagit men sett på avstånd hur olika färgglada reflexvästar tassat iväg i skenet av pannlampor. Ser trevligt ut ! Bara hänga på för den som är sugen !

Det som händer närmast är Jägarskidskyttet som äger rum på söndag 9 februari.
Skidspåret är öppet som vanligt och det finns ingen risk för utomstående. Däremot kommer det smälla en del.

18 Februari 19:00 på Gammgården hålls ordinarie årsmötet. Kom gärna och bolla idéer med oss som du/ni skulle tycka vara kul att ordna. Ni behöver inte vara rädda att få något förtroendeuppdrag om ni inte vill. Bara kom !. Kaffe och semlor serveras,
Den 22 februari kommer Sörfors-Vasan arrangeras. Det är en öppen skiddag för alla där man själv åker så mycket eller lite man känner för. Den sträcka alla åkare har åkt tillsammans adderas. Förhoppningsvis når vi Mora. Blåbärssoppa och bullar kommer att serveras vid spåret och en eld kommer finnas om någon vill grilla en korvbit. Vi återkommer med mer info i PM längre fram.

Mvh / Ordf






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar